Entertainment

Vild med sommerudfordring: Kronprinsesse Marys søster vil gerne være med


Ligesom kronprinsesse Mary har hendes storesøster Jane Stephens også gennem tiden støttet op om forskellige mærkesager. 

Således donerede hun gennem sin juicebar, Juice Boost, i Hobart i 2015 penge til skovbrandsofre og i 2013 til en kampagne mod mobning. 

På tur med hunden

Nu er Jane Stephens igen på banen med en flot donation, som denne gang, ifølge hendes sociale medier, er gået til sommerudfordringen “Canteen´s 100km Dog Walk In July Challenge#paws4cancer”. 

Udfordringen handler om, at tusindvis af hunde og deres ejere har taget udfordringen med de 100 kilometers gåtur op for at støtte australske unge og deres familier, der på den ene eller anden måde har kræft tæt inde på deres liv. 

Aktiv kvinde

Om Jane Stephens Stephens selv er spadseret med er uvist, men det kan meget vel tænkes, idet hun ligesom sin kongelige søster er en meget aktiv kvinde, der blandt andet har arbejdet som fitnessinstruktør.

For tiden har hun travlt med en PHD på University of Tasmania School of Medicine. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Ung organisation

Canteen er en australsk non-profit organisation, som støtter unge mennesker mellem 12 og 25 år og deres familier, som har kræft tæt inde på livet. 

Canteen blev oprettet af en gruppe unge kræft-patienter i 1985 og er en af Australiens førende kræftorganisationer, hvor unge mennesker har en fremtrædende rolle.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.