Entertainment

Se med i aften: Spændt dronning Margrethe leverer varen i unik rolle


I aften kan du opleve dronning Margrethe levere varen som engageret og levende fortæller af et stykke helt unik danmarkshistorie.

Klokken 20.30 er der på DR 1 premiere på programserien “Dronningens Skatkammer”.

Spændt dronning Margrethe

Det hele indledes med, at dronning Margrethe sidder med de smukke Kronjuveler, der netop er blevet hentet op fra kælderen af museumsdirektør Thomas Thulstrup.

– Jeg er bange for, at når vi først kommer i gang, så er det ikke til at holde op. Det er SÅ spændende. Det er så morsomt, lyder det fra dronningen, der i det hele taget er en kæmpe oplevelse som fortæller i aftenens premiereafsnit.

Dronning Margrethe fortæller levende

Når dronningen bærer smykker, er intet tilfældigt, og det vil museumsdirektør Thomas Thulstrup vise med udstillingen “En Dronnings Smykkeskrin” på Amalienborgmuseet, hvor en hel del af optagelserne til dokumentaren har fundet sted.

Gennem personlige fortællinger fra dronningen kommer vi tættere på den imponerende smykkesamling, dronningen har til sin rådighed.

Mary i Kolding

Og sidst i dokumentaren kommer vi såmænd også til Koldinghus, hvor kronprinsesse Mary kommer på besøg for at følge tilblivelsen af udstillingen “Mary og Kronprinsesserne”.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik og læs hvordan!

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close