Entertainment

Se alle detaljerne: Kronprinsesse Mary viste sig med ny sød frisure


Kronprinsesse Mary var elegant fra top til tå, da hun tirsdag eftermiddag deltog i kåringen af de unge vindere af “Mediekonkurrencen for skoler” i mediehuset JP/Politikens Hus. 

Sammen med chefredaktører fra de tre dagblade, Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten, hyldede kronprinsessen de dygtige skoleelever, der havde vundet med artikler med teamet “Mod forandrer verden”.

Feminin frisure

I dagens festlige anledning prøvede kronprinsesse Mary en ny fin og meget yndig frisure af. 

Således havde hun fået sat de mørke glansfulde lokker op i siden med løse franske fletninger, der sad på plads med helt almindelige små hårklemmer.

 

Fængende rytmer

Under prisfesten optrådte Per Vers med fængende rap og Wafande sang sig ind i hjerterne på de unge og kronprinsessen.

Chefredaktørerne overrakte medaljer til elever fra vinderklasserne, der også havde modtaget en præmie på 5000 kr. til klassekassen.

Tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Stærkt samarbejde

Mediekonkurrencen for skoler arrangeres hvert år af Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten, og i år sker den i samarbejde med Mary Fonden, Mellemfolkeligt Samvirke og Østifterne.

Med årets overskrift “Mod forandrer verden” har der været et ønske om at få eleverne til at reflektere over deres eget og andres mod. Og stille sig selv spørgsmålet: Hvad er mod egentlig?  Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close