Entertainment

Nyder varm weekend: Kronprinsfamilien holder sig ude af byen lidt endnu


Sommerferien er forbi, men der er stadig sommerstemning i det meste af Danmark.

København summer af sommerliv og glade dage, og temperaturen er sydeuropæisk, hvilket blandt andre turisterne omkring Amalienborg i disse dage nyder.

Mens der er gang i hovedstaden og i kvarteret omkring smukke Amalienborg, er kronprinsfamilien et helt andet sted, for Mary og Frederik og deres børn er endnu ikke flyttet tilbage til Frederik VIII’s Palæ.

Flaget på palæet er ikke hejst, og det betyder, at kronprinsparret og børnene befinder sig et andet sted.

Mary og Frederik og børnene er udenfor byen

Mary og Frederik og Vincent, Josephine, Isabella og Christian har lige nu fast privat base i Kancellihuset i Fredensborg, og der går nok et lille stykke tid endnu, før familien er tilbage i København.

Der venter kronprinsparret og deres børn en herlig varm weekend, hvor de blandt andet kan nyde Kancellihusets vilde have, som er anlagt af kronprinsesse Mary.

Der er også mange andre muligheder for at komme af sted og nyde det gode vejr og den lokale natur i det nordsjællandske.

Christian og Isabella slapper af

For prins Christian og prinsesse Isabella er det nok rart at slappe af i weekenden efter en helt speciel uge med skolestart på helt nye skoler.

Isabella havde mandag første skoledag i 9. klasse på Ingrid Jespersens Skole på Østerbro i København, mens prins Christian onsdag havde første dag i 2. g på Ordrup Gymnasium nord for København.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordanSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.