Entertainment

Nu sker det snart igen: Det skal prinsesse Isabella vænne sig til


Der venter prinsesse Isabella en helt anderledes hverdag, når hun efter sommerferien starter som kostelev i 9. klasse på Herlufsholm Skole i Næstved.

Her vil hun automatisk få mere frihed, men også skulle lære at underlægge sig de regler, som skolen har fastlagt til de omkring 600 elever, hvoraf halvdelen bor på skolen.

Igen i skoleuniform

Og så skal prinsesse Isabella til at vænne sig til at gå med skoleuniform igen.

Det prøvede hun sidste gang, da hun sammen med sine søskende, prins Christian, 16, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på 11 år, var elev på den internationale skole Lemania-Verbier i Schweiz i godt to måneder. 

Hjemligt miljø

Ifølge Herlufholms skoles hjemmeside prøver man at skabe et hjemligt miljø, hvor undervisning, fritidsaktiviteter og livet på elevgårdene udgør rammen om kostelevernes fælles hverdag.

Selv om eleverne er opdelt på mindre elevgårde, samles de til dagens måltider i spisesalene og deltager i mange fællesaktiviteter.

Isabella skal også vænne sig til at overnatte i fælles sovesale og selv have styr på alle sine ting uden mor og far ved sin side, hvilket helt sikkert hurtigt vil gøre hende meget selvstændig.

Læs alt om de store ændringer, der er sket i kronprinsfamiliens liv i de seneste år og sker i den kommende tid i det nye nummer af BILLED-BLADET: 


 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close