Entertainment

Margrethe og Mary i hovedrollerne: Inviterer os med ind bag facaden


I aften er der premiere på DR’s dokumentarserie “Dronningens Skatkammer, der kan ses på DR 1 klokken 20.30.

Kronjuvelerne, Frederik 9.s pibesamling og den mere end 400 år gamle Rosenborgvin er blandt de mange genstande, som findes frem i programserien “Dronningens Skatkammer”, der fra i aften og de næste tirsdage sendes på DR 1.

Dronning Margrethe og kronprinsesse Mary i hovedrollerne

Det er Hendes Majestæt dronningen, der er i den bærende rolle som fortæller, men i afsnit 1, som vises i aften, kan man også glæde sig til at se en del til kronprinsesse Mary, der har udsendelsens anden hovedrolle.

Ind bag facaden

Dronningen inviterer os ind bag facaden på udstillingen “En dronnings smykkeskrin” og fortæller levende om smykkerne fra udstillingen på Amalienborgmuseet.

Sammen med museumsdirektør Thomas Thulstrup fra Kongernes Samling tager dronningen os alle sammen helt med ind i maskinrummet, hvor der arbejdes på tilblivelsen af udstillingen.

Man kan i udsendelsen også glæde sig til at opleve kronprinsesse Mary i helt unikke optagelser fra et besøg til Koldinghus.

Mary på hemmeligt besøg i Kolding

Her kommer vi ligesom på Amalienborgmuseet med ind bag facaden på en stor royal udstilling.

I aftenens program følger man tilblivelsen af udstillingen “Mary & Kronprinsesserne”, og man er sammen med Mary på besøg på Koldinghus lige før udstillingens åbning.

Tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close