Entertainment

Lille spejl på væggen der… Alle sammenligner Kate og Mary


Danmarks kronprinsesse Mary og Storbritanniens hertuginde Catherine af Cambridge var et kæmpe hit, da de sammen spadserede over slotspladsen lidt over middag onsdag i dejligt solskinsvejr.

Mary og Kate så godt ud

Mary og Kate så fantastisk godt ud på den store dag, og det er naturligvis blevet bemærket af mange i både internationale medier og af de mange mennesker, der følger kongehuset på de sociale medier.

I de mange kommentarer fra ind- og udland til opslag på det danske kongehus’ digitale platforme sammenligner mange kronprinsessen og hertuginden, og de fleste er enige om, at de to kvinder er lige smukke, og at Mary og Kate faktisk er lidt den samme type med samme form for markante udstråling og look.

Er lige smukke

– Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her, lyder det spørgende fra en svensk beundrer af Mary og Kate, og vedkommende svarer selv på spørgsmålet: … Ved det ikke, synes de ligner hinanden så meget!

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Der er rigtig mange andre kommentarer til opslagene på kongehusets Instagramprofil, der er helt I tråd med ovenstående.

– De ser næste ens ud, smukke kvinder, kommer det for eksempel også i en kommentar, mens et par andre skriver “de ligner søstre og “De ligner hinanden rigtig meget”. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close