Entertainment

Kunne ikke lade være med at grine: Det lagde kronprinsesse Mary i tidskapslen


Kronprinsesse Mary fik en på opleveren, da hun mandag lagde grundstenen til “Mary Elizabeth Hospital” – Rigshospitalets kommende hospital for børn, unge, gravide og deres familier.  

For udover grundstensnedlæggelse bød dagen også på et spøjst indslag, der – måske – også vil skabe glæde og forundring i fremtiden.

Rigshospitalet havde nemlig fået den idé, at der under grundstenen skulle ligge en tidskapsel – en tidskapsel, som også kronprinsessen bidrog til.

–Talen her vil blive lagt i tidskapslen under Mary Elizabeths Hospital. Og hvem ved – måske vil den en dag blive fundet og læst af en af fremtidens borgere, sagde kronprinsesse Mary i sin tale til åbningsfesten.

Herefter blev højtideligheden kortvarigt afløst af grin fra kronprinsessen selv og publikum, der tydeligvis syntes godt om det anderledes tiltag.

Udover kronprinsessens talepapir indeholdt tidskapslen blandt andet et rødt hjerte i LEGO, et træstetoskop, en hæklet trøstemus til indlagte børn, Rigshospitalets medarbejderblad “IndenRigs” og en mønt fra 2022.  ​

Mary Elizabeths Hospital ventes at stå færdigt i løbet af 2026. Om tidskapslen nogensinde bliver fundet, og hvad fremtidens borgere vil sige til dens indhold, vil tiden vise.

Hør hele kronprinsesse Marys tale fra dagen her: 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordanSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close