Entertainment

Kun én uge tilbage: Prinsesse Isabella finpudser de sidste detaljer


For prinsesse Isabella har ugen allerede budt på en herlig begivenhed, da prinsessen torsdag kunne fejre sin 15-års fødselsdag.

Prinsesse Isabella gør sig klar

Og i dag er der så præcis en uge til, at Isabella lørdag den 30. april klokken 12.00 bliver konfirmeret i Fredensborg Slotskirke med hele familien omkring sig.

De sidste forberedelser er nu i fuld gang til den store dag, og hvis Isabella vil en sidste gang til gudstjeneste som et led i forberedelsen, kan hun nå det i morgen formiddag.

Prinsessen i kirke med dronningen

Prinsesse Isabella har allerede ved flere lejligheder været til gudstjeneste for at forberede sig optimalt til sin egen konfirmationshøjtidelighed, der styres af kongelig konfessionarius Henrik Wigh-Poulsen.

Isabella var sammen med dronningen og kronprins Frederik i søndags til påskegudstjeneste i Aarhus Domkirke, hvor netop Henrik Wigh-Poulsen var i aktion.

Sidste detaljer skal finpudses

Det meste er sikkert allerede helt parat til konfirmationen og den efterfølgende fest, men de sidste detaljer skal der arbejdes på i hele ugen op til Isabellas festdag, som BILLED-BLADET dækker med livetransmission og med mange artikler her på Danmarks Royale Website.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik og læs hvordan!

 

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close