Entertainment

Kronprinsparrets stærkt personlige ord: Nu er de nået ud til millioner verden over


TV2 viste i torsdags dokumentarfilmen “Herlufsholm hemmeligheder”, hvor tidligere elever fortæller om en voldelig og seksuelt krænkende mobbekultur på kostskolen i Næstved, hvor prins Christian, 16, er kostelev.

En udsendelse, der rystede kronprinsparret så dybt, at de efterfølgende tog det usædvanlige skridt at udsende en meget personlig udtalelse på de sociale medier. 

Nået ud til millioner

Udtalelsen fra kronprinsparret, hvor de blandt andet skriver, hvor hjerteskærende det er at høre om den systematiske mobning og krænkelses- og voldskulturen på skolen, er efterfølgende nået ud til millioner af mennesker verden over gennem en lang række udenlandske medier. 

Således skriver både det hollandske Vorsten og den belgiske nyhedsside HLN om kronprinsparrets udmelding. 

I Tyskland har interessen ligeledes været enorm, og her er det kendte store nyhedsmagasiner som Spiegel og Stern samt kendte lokale nyhedmedier som Berliner-Zeitung, der fremhæver kronprinsparrets budskab.

Kronprinsparrets personlige budskab: 

Verden over

Også i Spanien har landets næststørste avis ABC og det populære kendismagasin Vanitatis kigget nærmere på sagen. 

I kronprinsesse Marys fødeland Australien har kronprinsparrets reaktion vakt opsigt i blandt andet nyhedsmediet 7News, mens det i Sverige er blevet formidlet til svenskere over hele landet i avisen Aftonbladet.

Få vores senest tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordanSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close