Entertainment

God nyhed midt i vanskelige dage: Kæmpe glæde for kronprins Frederik


Denne uge er for kronprinsparret i høj grad blevet præget af den negative fokus, der er kommet på Herlufsholm Skole, hvor deres ældste søn prins Christian er elev netop nu, og hvor deres datter prinsesse Isabella skal begynde efter sommerferien.

God nyhed for kronprins Frederik midt i svære dage

Krænkelser, mobning og vold er en del af en usund kultur ifølge TV 2’s meget omtalte og sete dokumentar “Herlufsholms hemmeligheder”, der havde premiere i går, og dokumentaren har fået kronprinsparret til at gå ud med en officiel udtalelse, der viser en klar afstandtagen til en sådan kultur.

Midt i alt det negative, har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary også meget at glæde sig over i disse dage, for meget snart er der Royal Run på programmet.

En kæmpe glæde

Det er den 6. juni, at der skal løbes Royal Run i Aalborg, Kolding, Odense, Næstved og København.

– Lige i dag har vi passeret 80.000 tilmeldte, sagde en jublende lykkelig kronprins Frederik, da vi mødte ham forleden til et andet idrætsarrangement, Skole OL, på Østerbro Stadion.

– Det er også en kæmpestor glæde for mig at se, at det her med bevægelse og at være sammen har fået tag i danskerne, lød det desuden fra kronprinsen, som selv løber Royal Run i Aalborg, Aarhus og København.

Flere end sidste år

Når kronprins Frederik 2. pinsedag skyder Royal Run i gang, bliver det altså indtil videre i selskab med over 80.000 deltagere

Dermed har Royal Run 2022 slået sidste års deltagerantal, hvor 79.396 deltog i Aalborg, Sønderborg, Odense, København/Frederiksberg og Bornholm.

Glæd en mor, du holder afMors dag gave – klik og læs hvordan!

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.