Entertainment

Fantastisk julenyhed fra kronprinsesse Mary: Jeg glæder mig


Kronprinsesse Mary og kongehuset byder i dag på en skøn julenyhed med en meddelelse på kongehuset.dk om, at kronprinsessen skal åbne et nyt videnscenter ved Københavns Universitet, som får navnet Crown Princess Mary Center – solving problems through research and partnerships.

Kronprinsesse Mary i hovedrollen

Åbningshøjtideligheden finder sted med kronprinsesse Mary i hovedrollen den 2. februar 2022 ved et arrangement på Københavns Universitets Søndre Campus.

– Det nye center har til formål at opbygge et tværfagligt vidensmiljø, som har fokus på at finde nye løsninger på aktuelle samfundsudfordringer med mennesket i centrum. Hendes Kongelige Højhed vil – foruden at lægge navn til centeret – blive tilknyttet centerets ”Advisory Committee”, som har en rådgivende funktion i forhold til centerets opgaveløsning, lyder det i pressemeddelelsen fra kongehuset.

Spar op til 890 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

 Kronprinsesse Mary glæder sig

– Danmark har en stærk tradition for at skabe forandringer gennem brede partnerskaber. Og her er forskningen en vigtig medspiller. Jeg ser frem til, at vi med det nye center kan gøre forskernes indsigter og metoder tilgængelige for beslutningstagere og bidrage med viden, der inspirerer til innovative løsninger til gavn for os mennesker og vores samfund, udtaler Mary i forbindelse med offentliggørelse af centret.

Det nye videnscenter er oprettet af Det Humanistiske, Det Samfundsvidenskabelige, Det Teologiske og Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet med en supplerende bevilling fra Realdania.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.