Entertainment

Brødre i højt humør i sommerlandet: Frederik og Joachim hyggede sig på herretur


Dronning Margrethe og prinsesse Benedikte nyder i disse dage sommeren på Graasten Slot, hvor der for nylig var fætter-kusine-fest arrangeret af Margrethe, Benedikte og dronning Anne-Marie.

Du kan selvfølgelig i denne uges BILLED-BLADET læse alt om og se billeder fra den royale familiekomsammen i Sønderjylland.

Frederik og Joachim i herligt selskab

I løbet af sommerdagene med familien samlet hyggede kronprinsfamilien sig sammen med prins Joachim og prinsesse Marie samt prinsesse Alexia og Carlos Quintana Morales, prinsesse Theodora og Matthew Kumar, prins Philippos og prinsesse Nina, prins Nikolaos, prinsesse Alexandra og grev Michael og prinsesse Nathalie.

Hygget og grinet

Der blev grinet og hygget til den helt store guldmedalje, da hele det kongelige selskab mindedes tidligere somre sammen i Sønderjylland, og der blev også tid til meget andet.

 

Brødre på køretur

Kronprins Frederik og prins Joachim nød blandt andet hinandens selskab, da de kørte en ægte herretur i kronprinsens lækre veteranbil – en klassisk Bugatti-model.

Både Frederik og Joachim elsker klassiske biler, så det var et hit for brødrene at rulle af sted fra slottet og ud på en fin runde i det sønderjyske sommerland.

Da kronprinsfamilien tidligere på sommeren var på ferie på Graasten Slot, var Frederik og så ude at køre i Bugatti’en.

Ved den lejlighed havde han prins Vincent med.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.